Ons team

Elea Kooiman-van der Wal

Eigenaar en mondhygienist BHs, differentiatie parodontologie en specialisatie parodontologie.

Elea is in 2008 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij de differentiatie parodontologie gedaan en heeft zij in 2016 haar post-HBO specialisatie parodontologie afgerond. Elea heeft veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken en is sinds 2013 vol enthousiasme de vrijgevestigde praktijk gestart.

Elea werkt op de maandag, donderdag en vrijdagochtend

Dewald Truter

Tandarts

Dewald werkt op de dinsdagochtend en woensdag middag

 

 

Mohamad Ammar

tandheelkundig medewerker

Mohamad is sinds maart 2018 ons team komen versterken. Hij doet samen met Elea en Andrea de patientenbehandeling. Mohamad is afgestudeerd op de Universiteit van Damascus in 1986 als tandarts en is een zeer goede aanvulling op ons team.

Mohammad werkt op maandag en dinsdag

Andrea van der Spek

paro-preventieassistente

Andrea werkt sinds januari 2019 bij ons als paro-preventieassistente. Andrea is in 2001 begonnen als assistente in de tandheelkunde. In 2006 heeft zij de cursus gedaan voor preventie-assistente en heeft in 2012 de cursus paro nazorg preventie-assistente gedaan. Andrea neemt de nazorgbehandelingen van Elea over.

Andrea werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag

Rebecca van der Wal

Assistente/ receptioniste

Rebecca is in 2009 afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Na haar studie heeft zij gewerkt in de grafische industrie. In 2013 is zij samen met Elea in de praktijk begonnen. Rebecca en Elea zijn zussen. Rebecca voert alle balie-en administratieve werkzaamheden uit, maar zorgt ook voor de reiniging en sterilisatie van de instrumenten en assisteert zo nodig aan de stoel.

Rebecca werkt op maandag donderdag en vrijdag